Returnering

 
Hvis du ønsker at sende en vare retur, skal du gøre følgende:
 
1) Download og print returskema. 2) Udfyld returskema. 3) Pak varerne og vedlæg returskema. 4) Send pakken til os.
 

 

 

Du er selv ansvarlig for, og skal selv betale for returfragt. Vi kan tilbyde dig at købe en GLS Pakkeshop returlabel, som vi sender til dig pr. e-mail.

Returlabelen printer du ud og sætter på pakken og afleverer derefter pakken i nærmeste GLS Pakkeshop.

Ved køb af en GLS pakkeshop returlabel er din pakke automatisk forsikret op til 100.000 kr. 
Bestill GLS Pakkeshop returlabel

 

Op til 365 dages returret

Når du køber varer på vores webshop gælder vores normale returret på 30 dage, men under visse forudsætninger kan du som privatkunde returnere varer i helt op til et år efter købet.

Du har mulighed for frit og uden forudgående aftale at benytte vores udvidede returret, hvor købte varer kan sendes retur i helt op til 365 dage efter købet.

For at benytte dig af vores 365 dages returret skal du være opmærksom på følgende: Kun nye varer der modtages hos os i UBESKADIGET og UBRUDT ORIGINAL EMBALLAGE vil blive krediteret. Derudover skal det være hævet over enhver tvivl at varen ikke har været pakket op. Har varen været åbnet / pakket op / testet eller emballagen beskadiget bortfalder den udvidede 365 dages returret, og vi behandler returneringen i henhold til handelsbetingelserne.

 

Betingelser for returnering


Varer tages kun retur i ubrudt original emballage, og såfremt eventuel medfølgende software ikke er aktiveret. Kort fortalt, skal varer altid returneres og modtages hos os i minimum samme stand som de blev afsendt herfra, så derfor  beder vi dig sørge for, at varen er forsvarligt indpakket. 

 

Du bedes sammen med varen vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen samt returseddel.


Tilbagebetaling:

Du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os for selve varen ved købet hurtigst muligt og senest 7 dage efter vi har modtaget varen.

 

BEMÆRK:
Vi kontroller altid vores returvarer og du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker hvis varens værdi er forringet fordi et eller flere af følgende forhold gør sig gældende:

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
  • Emballagen som også betragtes som en del af varen er beskadiget, og/eller varen bærer præg af at have været åbnet, og kan ikke pakkes ned og sælges igen som en ny vare.
  • Erhvervskunder, EAN- og offentlige kunder har ingen returret med mindre andet er skriftligt aftalt.

 

Se vores handelsbetingelser: klik her

 

Tilbage til info center oversigten