Zoom H6

 

Vi anmelder og deler vores erfaringer med Zoom H6 Recorder. Læs mere her ⬇️

Køb Zoom H6 her

 

Intro

Zoom H6 er recorder med et utal af muligheder - lidt som lydoptagernes svar på en schweizerkniv. Den kan klare lyd til mindre videoproduktioner, liveoptagelser af mindre bands, ambient location lydoptagelse, multispors diktafon, podcast og MEGET mere. Du kan udskifte X/Y mikrofonen og tilslutte i alt 6 mikrofoner via XLR. Nå ja - og den fungerer som et lydkort til din computer.

Features

En vigtig feature for Zoom H6 og dens forgængere er muligheden for at købe andre mikrofonkapsler. Du kan udskifte X/Y mikrofonen til en shotgun mikrofon, 360 graders mikrofon og ikke mindst et modul med to ekstra XLR indgange. H6 optager på 6 individuelle spor direkte til et SD kort og med en batteritid på op til 20 timer kan du bare optage løs!

Brugeroplevelse

Zoom H6 føles enormt robust og velbygget. Den store skærm er tydelig at læse - selv i solskin og generelt er recorderen nem at betjene. Gain indstilles på dedikerede drejeknapper og det er let at aflæse input meteret på skærmen. De fire preamps har masser af gain og +48v phantom power - og de lyder faktisk ret godt. Jeg har optaget både interviews og videolyd med H6 og til koncerter har jeg flere gange optaget multitrack af bands med H6’eren placeret lige over trommerne som en overhead og udvalgte spor som enkelte tracks.

Funktioner

  • Udskiftelige mikrofonkapsler.
  • Lang batteritid.
  • Kan bruges som eksternt lydkort.
  • Versatil schweizerkniv til lydoptagelse.
  • Mobil optager til podcast og interviews.

Den typiske bruger af Zoom H6

H6 er et perfekt værktøj for videografer og lyddesignere, der optager audio i felten. Den er også perfekt til at optage podcast uden brug af computer og som en high-end diktafon til journalister.

Fordele

  • Varsatil optager til mobilt brug.
  • Optag op til 6 mono kanaler.
  • Fungerer som eksternt lydkort til computer.

Konklusion

Zoom H6 er en robust audio-optager til den professionelle brugere. Den giver mulighed for at optage lyd hvor som helst i en kvalitet der næsten matcher studie kvalitet. Hvis du arbejder med lyd og har brug for at optage på farten findes der få alternativer, der giver dig samme kvalitet for prisen.