Yamaha P-45 Elektrisk Klaver

Læs vores råd og erfaringer med det populære begynder klaver ⬇️

Køb Yamaha P-45 her

 

I Yamaha P-45B får du et vidunderligt begynderkeyboard i en kompakt konstruktion og til en fantastisk pris.

Lyden er virkelig god gennem hovedtelefoner, men lader lidt tilbage at ønske fra højttalerne, selvom det også er at forvente til prisen.

Et solidt begynderklaver

Selvom P-45B er en begyndermodel, er lyden og spilfornemmelsen ganske storslået. Lydene genereres ved hjælp af Yamahas AMW-system, og med lukkede øjne og hovedtelefoner på lyder det nærmest som et flygel. 

De 88 tangenter er vægtet således at de bliver gradvist lettere, i takt med at tonerne bliver højere, hvilket på en diskret måde giver en fantastisk hjælp til indlevelse i den musik man sidder og spiller. 

Følsomheden for hver enkelt tangent har fire forskellige niveauer, og giver en meget realistisk gengivelse af følelsen af at spille på et akustisk klaver.

Der er indbygget ti forskellige klaverlyde, fire typer rumklang og metronom (32-280 bpm) i klaveret, og det hele kan styres ved hjælp af én knap i kombination med en del af tangenterne. Så selvom lyden er fantastisk, er der ingen risiko for at blive overvældet over en masse knapper og et kompliceret interface.

 

P-45B er i kraft af sin kompakte konstruktion en fantastisk løsning til dig, der ikke har oceaner af plads. Bor du i lejlighed, eller har du et barn der gerne vil have et keyboard på sit værelse, er P-45B en fantastisk løsning. Den måler 132,6 x 15,4 x 29,5 cm, og vægter på 11,5 kg er heller ikke voldsom, hvis det skal flyttes et par gange. Det eneste du skal huske, er at koble den medfølgende strømforsyning og sustain-pedal fra og tage nodestativet af, inden du løfter keyboardet.