Læs om Yamaha...

Keyboard

El-trommer

Guitar

Studie/PA

 

 Keyboard 

Yamaha P-45

Nyd følelsen af et ægte klaver hvor som helst!

Med P-45 har Yamaha forbedret den traditionelle AWM-syntese, så du får endnu bedre klaverlyd. AWM er teknologien, der benytter digitale optagelser af lydkilder som f.eks. akustiske instrumenter, og giver dig den ægte flygelklang uanset hvor du er.

 
 
 

Yamaha NP125B

Et digitalpiano, der er pakket med funktioner, der kan hjælpe dig med at vokse med din musik.

Yamaha P-125 er et kompakt digitalklaver, der kombinerer smuk pianolyd med et simpelt minimalistisk design, der er let og intuitivt at betjene. Samtidigt med at det er elegang nok til at passe ind blandt de andre møbler i hjemmet.

Yamaha EZ-220

EZ-220 er et keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter, der kan lyse op som hjælp til at lære at spille. EZ-220 er et keyboard med 61 anslagsfølsomme tangenter, der kan lyse op som hjælp til at lære at spille. Indbygget trådløs forbindelse til den gratis "Page Turner"-app til iPad, samt 100 indbyggede sange med noder til - alt i alt er EZ-220 det perfekte keyboard til at lære at spille efter noder med

Yamaha PSR-E373

Anslagsfølsomt klaviatur med 48 toners polyfoni samt hele 622 lyde. Skal du have helt nye strukturer til din musik? Så har PSR E373 Yamahas nyeste tonegenerator; LSI med 622 betagende og autentiske lyde - herunder 11 Super Articulation Lite-stemmer, der gengiver unikke spilleteknikker, som det tidligere har været svært at reproducere.

 El-trommer 

Yamaha DTX 6K-X (Nyhed)

Topkvalitet og lyde til en overkommelig pris. Yamaha er ikke gået på kompromis med optagelse af lydenne af selve instrumenterne. DTX PRO lyde er finjusteret til naturligt at følge trommeslagerens ydeevne og give mulighed for maksimal udtryk. Derudover kan modulet og benyttes til hurtigt at tilføje effekter: kompressor, transient control (juster attack og release), EQ på hver kanal.

 

Yamaha DTX 402

Prisvenligt begynder trommesæt med 8 pads og nyt lydmodul. Appen DTX402 Touch vil med garanti forbedre dine evner som trommeslager. Denne er gratis til både iOS & Android devices. DTX402 Touch har 10 Training Modes og en Challenge Mode, som hjælper dig til at løfte dit niveau til nye højder, endnu hurtigere.

 

 Guitar 

Yamaha APX600

Western guitar med thinline krop og cutaway. Yamaha APX600's nato og spruce konstruktion gør tonerne fantastiske at lytte til i et hav af stilarter. Guitaren er også udstyret med fase-fokuserede SRT piezo pickup og SYSTEM65 preamp, hvilket tilbyder en yderst dynamik samt nøjagtig performance med særdeles FREMRAGENDE toneudformningskapaciteter.

 

 

Yamaha CS40 II

Rejse/børneguitar. Yamaha CS40 er designet til den unge guitarist, som synes at en almindelig størrelses guitar er en anelse i overkanten. Selvom denne model er dimensioneret ned i størrelse, går det ikke ud over lydkvaliteten og tonen. Samtidigt får du også et ægte gribebræt og bro af palisander. Dette er den perfekte begynderguitar til den unge musikant, der gerne vil have en god start på sin karriere som guitarist.

 

 

 Studie / PA 

Yamaha HS7

Lige siden 70'erne har den ikoniske hvide basenhed været et tydeligt synligt kendetegn på Yamahas nærfelts-referencemonitorer, og som er fast inventar i ethvert større lydstudie - og mange små. I modsætning til mange andre studiemonitorer, som har ekstra bund og top og måske lyder imponerende ved første "ørekast", er HS-Serien designet til at give dig den mest ærligt og præcise reference, som du kan bygge dit mix udfra.

 

 

Yamaha HS5

Yamaha HS5 er en studie monitor med indbygget 70 Watt forstærker, og 5" bas enhed samt 1" diskant. Kompakt og vellydende højttaler med Room Control, High Trim samt et frekvensområde fra 54hz til 30kHz. 

 

 

Yamaha MG06

Yamaha MG06 er en 6-kanals livemixer med 2 mic/6 line inputs, 48 V phantom power, 4 AUX-sends, inputkanaler med PAD-switch og high pass filter.

 

 

Yamaha DXR12 MKII

DXR12MKII er en kraftig aktiv 2-vejs højttaler, der yder en maksimal SPL på 134dB med imponerende 1100W. 7 års garanti inkluderet.


Det er den perfekte løsning til live lyd på scener, der kræver præcisionsforstærkning over hele det hørbare frekvensområde. (fra 52Hz til 20kHz)