Praktikplads

Mangler du, i forbindelse med dit studie eller din videre uddannelse, en praktikplads i én eller flere måneder, kan vi måske hjælpe dig, hvis du har erfaring inden for én eller flere af nedenstående områder:

 

  • Markedsføring / marketing
  • Sprog / oversættelse: norsk, svensk, finsk, tysk, engelsk, polsk, hollandsk eller måske et helt 5. sprog ?
  • Webdesign / grafisk design
  • Webudvikling - Web / App
  • Tekstproduktion. Er du god i det skrevne sprog, og kan du skrive spændende artikler og pressemeddelelser ?
  • Billed- og video produktion
  • SEO, AdWords, Google Analytics, splittesting, weboptimering eller andre salgsfremmende tiltag
  • Lager / logistik

 

Om dig:

Du kan tage ansvar, overholde deadlines og holde et gennemgående højt niveau i udførelsen af dine arbejdsopgaver. Du trives med, at have mange bolde i luften og arbejde i et højt tempo.

 

Om os:

Music Group Denmark A/S er en onlinevirksomhed med en lang række webshops, websites og Apps under vingerne. Vi er i konstant udvikling og vækst, og har altid nye projekter i støbeskeen. Vi ser mulighederne og har kort fra tanke til handling. Derfor kan vi tilbyde et spændende og lærerigt praktikforløb, hvor du som praktikant, hurtigt vil få et ansvar der matcher dine kompetencer. Din erhvervsmæssige erfaring og CV vil med garanti få et boost, hvis du er motiveret og forstår at gribe de chancer vi giver dig. Udover det skaber et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, giver det gode muligheder for fremtidig karriereudvikling for de rigtige personer.

 

Vi tilbyder et praktikforløb af 1 til 6 måneders varighed á ca. 37 timer pr. uge
Praktikforløbet er ulønnet, men vil med garanti højne kvaliteten af dit CV. 

Praktikperioden er fleksibel, så den kan tilpasses dit studie. Der arbejdes fra vores adresse på Norddigesvej 4, 8240 Risskov

Ansøgning:
Send din ansøgning til info@musicgroup.dk  - Skriv venligst “Praktikant” i emnefeltet.

 

Hvis du ønsker yderligere information om en af de nævnte praktikstillinger, er du også velkommen til at kontakte Palle Bertelsen via ovenstående e-mail eller på telefon 70273041.

 

Klik her for at se ledige jobs

 

Tilbage til info center oversigten