FL Studio Producer Edition v20+

 

Indsæt produkt billede alt her

Vi anmelder og deler vores erfaringer med X. Læs mere her ⬇️

Køb FL Studio Producer Edition v20+ her

Alt-i-et virtuelt lydstudie til komponisten og sangeren.

Image Line DAW software har næsten ikonisk status for en bestemt generation af producere, især inden for hip-hop og elektronisk musik, men har naturligvis ingen begrænsning når det gælder genre og stil.
Når først du har købt og betalt for FL Studio softwaren, tilbyder producenten gratis opdatering for livstid og du kan dele filer mellem PC og Mac med samme licens.
Den logiske og intuitive opbygning, gør at FL Studio Pro Edition er særdeles egnet til dig der ikke har den store erfaring med DAW software, men appellere samtidig til den erfarne producer, der leder efter software, hvor det kreative er mere i centrum. Hele idéen med at tænde for computeren og komme igang med komposition, mixning og mastering i et flow, uden at skulle igennem tusindvis at tekniske forhindringer, er præcis det FL Studio står for.

Over 80 instrument- og effektplugins som Sawer, Harmor, PoiZone, Sakura, Toxic Biohazard, Harmless, distortion, kompressor, delay, faser og chorus.
Alt hvad der skal til for at komme igang.

Channel Rack (step sequencer) er en yderst nyttig funktion, hvor du kan opbygge tracks meget hurtigt med trommespor, plugnis og effekter. På få sekunder er du igang og du kan udbygge og lave det om i en uendelighed.
Noget helt unikt ved FL Studio, er Fruity Reeverb 2, som simulerer akustiske rum.
Alle rum har forskellig akustik og lyder forskelligt. Tænk på et badeværelse eller en stor sportshal. Fruity Reeverb kan simulere de forskellige rum eller få den helt specielle stemning frem, vi kender fra live-koncerter.
Piano Roll, DJ control, vocoder og masser af andre funktioner, ja vi kan blive ved.

FL Studio har altid haft de mest trofaste brugere man kan tænke sig og har status som “folkets” DAW. Men det er der også en grund til og entusiaster overalt i verden, deler med glæde ud af deres viden og erfaring med de andre brugere.

Konklusionen må være, at funktionalitet, udseende, brugervenlighed er helt i top.

Prisen vil også appellere til den håbefulde producer eller DJ.