Anmeldelse af Audio-Technica ATH-M30X

 

Indsæt produkt billede alt her

Vi anmelder og deler vores erfaringer med Audio-Technica ATH-M30X. Læs mere her ⬇️

Køb Audio-Technica ATH-M30X her

ATH-M30X er professionelle monitor hovedtelefoner, designet til brug i studiet eller til DJs.
Det flotte og enkle design pynter på hovedet og selv om de føles meget lette og behagelige at have på, mærker man straks robustheden. Hovedtelefonerne har høj komfort og fantastisk lydkvalitet, til en helt uhørt lav pris.

Hovedtelefonerne slutter helt tæt om øret og virker lydisolerende på støj udefra. Det bløde materiale på hovedtelefonerne er lavet af læder i en kvalitet, der kan holde til mange års brug.
Komforten er noget af det allervigtigste når du er på arbejde i studiet eller på farten. Der er slet ingen problemer med at have dem på i mange timer. De bløde ørepuder, den polstrede hovedbøjle og ikke mindst den lave vægt, er standard ved Audio-Technica produkter.

De to 40 mm drivere er top-tunede til at afsløre den mindste detalje og leverer en præcis mellemtone. Frekvensresponsen på 15 - 22.000 Hz er langt ud over hvad øret kan fange.
Ørekopperne kan vendes, så du kan lytte med på omgivelserne, samt drejes nok til at passe til enhver hovedform. De kan også foldes helt sammen, så de fylder mindre og er bedre beskyttet under transport.
Hovedbøjlen er understøttet af metal og justering er meget let, men bliver på plads under brug.

Audio-Technicas M-serie hovedtelefoner er anerkendt verden over for den ekstremt gode lyd, smarte design og den høje komfort. Ikke bare til lydstudiet, men også til filmproduktion, naturoptagelser, DJing og hi-fi hjemme i stuen.
ATH-M30X er intet mindre end fremragende. De matcher uden problemer mange af konkurrenterne på den gode lyd og pris - en pris, som er uhørt lav for så godt udstyr.
Leveres med læderpose og 6,3 mm jack adapter.

 

Læs også om: BeyerDynamic DT-990